2024. október 15-én, kedden, 9:30 és 17:00 óra között kerül megrendezésre a hetedik EGy konferencia a szenvedélybeteg szülők elfeledett gyermekeiért.

Az idei konferenciának új, immáron még több embert befogadni képes helyszín, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.) ad majd otthont.

A mai naptól megnyitjuk a regisztrációs felületet is a jelentkezők számára. Az eseményre az űrlap kitöltésével jelezhetik részvételi szándékukat, július 15-től egészen október 5-ig.

Ez lesz a hetedik konferencia, az EGy.7, azaz az “egyhét”. Ennek kapcsán idén egy héten át tartunk majd programokat, hogy minél szélesebb körben, minél több felnőtthöz és gyermekhez juttassuk el a hírt, hogy nincsenek egyedül, és bár lassan, de egyre több segítő hely és szakember érhető el, illetve egyre több kiadvány, honlap, podcast beszélgetés ad információt számukra.

Mi magunk sem vagyunk egyedül, mert összefogtunk az EGyELV-vel (Egyesület a Gyermekek Egészséges LelkiVilágáért), akik szintén októberben tartják meg éves konferenciájukat. Az EGyHét programjai még szervezés alatt vannak, amit már tudunk, azokat itt tesszük közzé.

Az EGyHét a szenvedélybeteg szülők gyermekeiért programsorozat tervezett állomásai:

  • 2024. október 12. A gyermekkori élmények és élethosszig tartó hatásaik – EGyELV Egyesület Országos konferencia (Bornemisza Péter Gimnázium, Budapest)
  • 2024. október 15. EGy.7 konferencia – Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, Budapest
  • 2024. október 17. szakmai nap szenvedélybeteg emberekkel dolgozók számára, Budapest
  • 2024. október 16-18. között szakmai műhelyek szenvedélybeteg szülők kiskorú és/vagy felnőtt gyermekeivel dolgozó szakemberek és szenvedélybeteg szülők felnőtt gyermekei számára
  • szervezés alatt: színházi előadás és irodalmi est a témában

A programokról a részletes információk 2024. július 15. után folyamatosan frissülnek a http://kimondhato.hu/egy7/ és a www.egyelv.hu honlapokon.

EGyHét konferencia